Pitești – Au fost predate două dintre sălile de sport construite de municipalitate prin CNI

de | 09.02.2023 10:36 | Administrație, Județean, Pitești, Știri

Reprezentanții Primăriei Pitești anunță faptul că două dintre sălile de sport construite de municipalitate cu fonduri nerambursabile, prin CNI, au fost predate spre administrare și gestionare unităților de învățământ.

 Untitled Project 1 - Pitești - Au fost predate două dintre sălile de sport construite de municipalitate prin CNI
Miercuri, 8 februarie, aceștia au predat cartea tehnică a construcției și proiectul „as-build” pentru două săli de sport moderne, finanțate prin Campania Națională de Investiții.
Primul obiectiv de investiții a fost la Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” iar valoarea eligibilă a proiectului este de 2.670.857,02 lei cu TVA.
săli predate pitestisăli predate pitesti
Al doilea obiectiv a fost la Școala Gimnazială „Adrian Păunescu” iar valoarea eligibilă fiind de 2.763.568,07 lei cu TVA.
Municipalitatea mai precizează faptul că ambele au fost realizate de către CNI.
Investiția în aceste săli de sport este esențială pentru comunitatea locală și va contribui la creșterea calității vieții și la dezvoltarea fizică și mentală a tinerilor.

Foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole