Pitești. Puteți plăti taxele și impozitele locale

de | 03.01.2023 10:28 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Noul an a început și încă sunt mulți care preferă să-și achite taxele și impozitele la bugetul local din primele zile. Pentru ei s-au deschis de astăzi ghișeele centrelor de încasări. Municipalitatea Pitești amintește contribuabililor că pot să-și achite dările și online.

Taxe și impozite locale în 2023. Pentru evitarea aglomerării la ghișeele centrelor de încasări, municipalitatea Pitești recomandă plata online a impozitelor și taxelor locale. Municipalitatea oferă opțiunea online pentru plata impozitelor și taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale.

Taxe și impozite locale în 2023. Fără timp pierdut la ghișeele centrelor de încasări pentru taxe și impozite locale! Plata on-line se poate efectua rapid, de la distanță, din confortul casei tale sau de la birou, fără comision, accesând una dintre platformele online: primariapitesti.ro sau ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile şi funcţionând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. De astăzi, 03.01.2023, s-a reluat programul cu publicul la ghișeele centrelor de încasări pentru taxe și impozite locale, din municipiul Pitești. Programul poate fi consultat pe site-ul Primăriei, aici.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Începe pe 3 ianuarie. Campanie de colectare a brazilor de Crăciun, în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Pitești

Ultimele articole