Pitești: Societate amendată pentru instituirea unei restricții de circulație, fără acordul poliției

de | 25.06.2024 19:51 | Județean, Eveniment

O societate comercială din Pitești s-a ales cu o amendă usturătoare pentru instituirea unei restricții de circulație, fără acordul poliției.

Aceasta a blocat o bandă de circulație de pe strada Smeurei din Pitești, în vederea efectuării unor lucrări, fără a deține acordul poliție rutiere, punând, astfel, în pericol siguranța traficului rutier.

Pentru fapta sa, societatea a fost amendată cu 3.465 de lei.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au aplicat o sancțiune contravențională, în valoare de 3.465 de lei, conform OUG 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice, unei societăți comerciale din municipiul Pitești.”, transmite IPJ Argeș

300 de amenzi date de polițiștii rutieri argeșeni într-o singură zi

Ieri, 24 iunie, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În urma acestor acțiuni, oamenii legii au aplicat 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 70.000 de lei, au reținut 21 de permise de conducere și au retras 23 de certificate de înmatriculare.

Foto infoneamt.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: 15 incendii de vegetație în minivacanța de Rusalii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești | Rusalii

Ultimele articole