Pitești: Șofer agresiv în trafic, tras pe dreapta 30 de zile

de | 14.03.2023 15:50 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Știri

Pitești: Șofer agresiv în trafic, tras pe dreapta 30 de zile

Agresivitatea în trafic este aspru sancționată pe străzile din România, iar șoferii care au un astfel de comportament trebuie să știe că pot rămâne fără permisul de conducere pentru o perioadă.

Este și cazul unui șofer de 19 ani, din Micești, care a fost prins de polițiști în timp ce manifesta un astfel de comportament. Deși, de obicei, șoferii care nu au experiență în condus tind să fie cumpătați în traficul rutier, tânărul din Micești a demonstrat că face excepție de la „regulă”.

Acesta a fost surprins de polițiști în timp ce conducea o autoutilitară la o distanță laterală foarte redusă de un alt autovehicul, fără să aibă un motiv întemeiat. Scopul era acela de a-l intimida pe celălalt conducător auto, potrivit polițiștilor.

Prin urmare, șoferul de 19 ani a fost oprit de polițiști și a fost sancționat cu 580 de lei. De asemenea, el a fost „tras pe dreapta” timp de 30 de zile, permisul de conducere fiindu-i suspendat pentru această perioadă.

Foto descriptiv Bizlaw

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un șofer de 19 ani mergea cu 202 km/h în localitate! Dat de gol de un filmuleț postat pe TikTok

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Micești | Pitești

Ultimele articole