Pitești: Șoferiță bătută în plină stradă după un conflict în trafic. Agresorul-un bărbat de 45 de ani!

de | 28.09.2023 17:00 | Județean, Eveniment

Scene de groază în Pitești, în amiaza-mare. După un incident în trafic, o șoferiță nu a fost lăsată să plece de la locul evenimentului. Mai mult, ea a fost bătută de bărbatul cu care a avut conflictul.

Nervos, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din municipiul Pitești, a blocat calea mașinii condusă de femeie, după care a coborât la ea și a lovit-o peste față.

Incidentul nefericit a avut loc pe 12 septembrie, în jurul orei 16:00.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 12 septembrie a.c., un bărbat de 45 de ani, din Pitești, în urma unui conflict în trafic, ar fi blocat calea unui autoturism condus de o femeie, ar fi coborât din mașină și ar fi lovit-o pe conducătoarea auto în zona feței, după care a plecat.”, transmite IPJ Argeș

Poliția a fost alertată imediat de acest eveniment șocant și în cauza a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul a fost identificat și dus la sediul poliției pentru audieri.

După administrarea probatoriului, pe 21 septembrie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetat sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Acum, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările în acest caz, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Jefuită în timp ce aștepta să facă cumpărături. Un bărbat de 66 de ani i-a furat telefonul din geantă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole