Impact între două autoturisme în Pitești! Tânără de 19 ani transportată la spital

de | 21.05.2024 21:07 | Pitești, Eveniment, Importante

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier produs în cartierul Nord din municipiul Pitești în care sunt implicate două autoturisme.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

accident nord pitesti

În urma impactului a rezultat o victimă care a fost asistată și transportată la spital de echipajul SMURD. A fost vorba despre o tânără în vârstă de aproximativ 19 ani, care prezenta atac de panică și acuza dureri la membrul superior stâng.

Pompierii au mai asigurat și măsuri specifice de prevenire ale incendiilor, la fața locului fiind identificate scurgeri de lichide combustibile pe carosabil, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

accident pitesti masini

Foto: ISU Argeș

accident pitesti masini

Foto: ISU Argeș

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Incredibil ce a putut fura un argeșean de 31 de ani! A fost reținut!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole