Se plimba pe stradă cu bicicleta și fura telefoanele trecătorilor

de | 06.07.2024 15:42 | Eveniment, Național

Un tânăr de 20 de ani a reușit să fure mai multe telefoane locuitorilor din Timișoara, în timp ce se plimba cu bicicleta. Ulterior, acesta le vindea.

Poliția a fost alertată de una dintre victime, o femeie de 39 de ani. Totodată, femeia a reușit să localizeze rapid telefonul, iar polițiștii au reușit să îl depisteze pe tânăr.

La data de 03.07.2024, în jurul orei 11:30, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi de către o femeie, în varsta de 39 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul  Liviu Rebreanu din Timişoara, s-a apropiat de ea un bărbat ce se deplasa pe bicicletă şi i-a sustras din mână telefonul mobil. Persoana vătămată a reuşit să localizeze în timp real telefonul mobil de pe un alt dispozitiv electronic, acest lucru ajutându-i pe poliţiştii Sectei 2 să depisteze în zona cartierului Iosefin un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei”, a transmis IPJ Timiş.

În urma cercetărilor, autoritățile au descoperit că femeia de 39 de ani nu a fost singura victimă, tânărul mai furase, în același mod, alte două telefoane.

Potrivit digi24.ro, polițiștii au stabilit că în aceeași zi, în jurul orei 10:00, tânărul a mai sustras un alt telefon mobil de la o femeie, în vârstă de 69 de ani, din Moșnița Nouă.

De asemenea, pe 02 iulie, în jurul orei 06:40, băiatul de 20 de ani a mai sustras un alt telefon mobil de la o tânără de 23 de ani, în timp ce aceasta se afla în stația de autobuz situată la intersecția arterelor Mareșal Constantin Prezan și Calea Martirilor din Timișoara.

Poliţiştii au reuşit să îi identifice și pe cei care au cumpărat telefoanele de la tânărul de 20 de ani vătămate. Acestea au fost înapoiate persoanelor vătămate.
După administrarea probatoriului, tânărul de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Foto descriptiv istockphoto

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Precizările Poliției cu privire la noile modificări legislative în domeniul rutier

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mareș | Timiș | Timișoara

Ultimele articole