PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

de | 03.09.2024 17:35 | Anunțuri, Județean

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Primăria comunei Drăganu anunță semnarea Contractului de finanțare nr.326DOT din 17.08.2023, pentru proiectul „DOTARE CU ECHIPAMENTE ȘI RESURSE TEHNOLOGICE DIGITALE,

ȘCOALA GEORGE MARINESCU, COMUNA DRĂGANU, JUDEȚUL ARGEȘ”, cod F-PNRR-Dotari-2023-0216, acordat prin Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării, în cadrul apelului ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, prin PNRR\ Pilonul VI. Politici pentru noua generație\ Componenta C15: Educație \Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației\ Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ.

Obiectivul general al proiectului este dotarea cu echipamente și resurse tehnologice digitale, a laboratorului de informatică și a celor 9 săli de clasă ale școlii George Marinescu din comuna Drăganu

Perioada de implementare este de 36 de luni, iar valoarea totală a proiectului este  de 278.901,67 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum 234.371,15 lei, valoarea TVA eligibil aferentă este de 44.530,52 lei, iar valoarea sumelor neeligibile este de 0,00 lei.

Proiectul este finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI. Politici pentru noua generație, Componenta C15: Educație.

Primar,

Stan Claudiu-Lucian

 

Date de contact :

Tel: 0248/ 663.310

E-mail: draganu@ag.e-adm.ro

Apel de proiecte gestionat de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării denumită în continuare (UEFISCDI), în numele și pentru Ministerul Educației, în calitate de agenție de implementare a proiectelor privind investițiile încredințate în baza Acordului de implementare pentru apelul Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.

Anunt PNRR DOTARE SCOALA - PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Drăganu | educație