Un poliţist a fost lovit cu o piatră în cap de un suporter dinamovist!

de | 12.05.2023 12:21 | Știri, Eveniment, Județean

Un eveniment șocant a avut loc joi seară, la Galați, înaintea meciului dintre Oțelul și Dinamo București. U suporter din galeria dinamovistă i-a aruncat o piatră în cap unui polițist rutier. Agentul a avut nevoie de transport la spital, alegându-se cu leziuni la cap.

Incidentul s-a petrecut chiar în momentul în care victima dirija circulația, înainte de meciul Oțelul-Dinamo de ieri.

Un microbuz plin cu suporteri de la Dinamo a oprit, ocupanții acestora intenționând să se intre în conflict cu câțiva suporteri ai Oțelului, care se îndreptau spre stadion.

Agentul a intervenit pentru a aplana situația, dar s-a ales cu o piatră în cap.

Suporterul dinamovist are 19 ani şi este din Prahova, iar, în cauză, acesta s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj, cercetările fiind continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați.

„La data de 11 mai 2023, în jurul orei 20.20, un polițist din cadrul Poliției Municipiului Galați – Biroul Rutier, în timpul desfășurării activităților de dirijare a traficului rutier la intersecția dintre străzile Brăilei și Siderurgiștilor, zona inelului de Rocadă, a intervenit pentru a aplana un incident dintre suporterii celor două echipe de fotbal, Oțelul Galați și Dinamo București, de la meciul care tocmai urma să înceapă.

Incidentul ar fi pornit de la faptul că ocupanții unui autovehicul, aflat în mișcare în zona respectivă, suporteri ai uneia dintre echipele de fotbal, ar fi adresat injurii unui grup de suporteri prahoveni, susținători ai celeilalte echipe, care se deplasau pe aleea pietonală către stadion.

Polițistul a procedat la oprirea autovehicului, iar în momentul când s-a apropiat pentru verificarea actelor conducătorului auto, precum și celorlalți pasageri, a fost lovit în zona capului cu o piatră care a fost aruncată de o persoană din grupul de suporteri aflați pe trotuar.

În urma loviturii, polițistul a fost rănit și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri și investigații medicale de specialitate și a rămas internat”, informează IPJ Galaţi, conform Antena 3 CNN.

La sediul Secției 2 Poliție Galați au fost conduse 26 de persoane în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Apartament înghițit de flăcări, în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Dinamo | Galați | Prahova