Poliţist prins când conducând beat şi sub influenţa drogurilor

de | 27.07.2024 14:04 | Eveniment, Național

Un polițist de la Garda de Coastă Mangalia a fost prins în timp ce conducea băut și drogat.  El a fost depistat ieri, 26 iulie, în jurul orei 13:50, în timp ce se deplasa pe DN 39, în apropierea localităţii Tuzla.

Potrivit Antena 3 CNN, ofițerul a fost observat de mai mulți șoferi în timp ce circula haotic pe drumul care leagă Eforie Nord de comuna Tuzla. Participanții la trafic au sunat la 112, iar un echipaj al Poliției Rutiere Constanța l-a tras pe dreapta.

Bărbatul de 39 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar şi cu aparatul Drug-Test, care a indicat prezenţa substanţelor interzise.

Acesta a rămas fără permis și a fost dus la spital pentru analizele de sânge.

La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 13.50, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 39, în apropierea localităţii Tuzla, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi a altor substanţe interzise. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar şi cu aparatul Drug-Test, care a indicat prezenţa substanţelor interzise”, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Totodată, pe numele ofițerului a fost întocmit un dosar penal.

Conducerea Gărzii de Coastă a anunțat că a dispus verificări în regim de urgență și un control intern pe numele ofițerului, cercetat acum de polițiști pentru că ar fi condus, băut și drogat

Referitor la evenimentul rutier în care a fost implicat un lucrător din cadrul Gărzii de Coastă, precizăm faptul că cercetările sunt efectuate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa. Conducerea Gărzii de Coastă are ca deziderat funcţionarea sistemului doar cu poliţişti integri, profesionişti şi se delimitează ferm de orice comportament sau acţiune necorespunzătoare care nu este în concordanţă cu statutul poliţistului. Totodată, s-a dispus efectuarea de verificări, în regim de urgenţă, cu privire la evenimentul în cauză şi cercetarea prealabilă a lucrătorului. Gardă de Coastă susţine activ toate activităţile specifice procedurilor penale pentru deservirea intereselor justiţiei”, a transmis Garda de Coastă.

Sursa citată mai transmite faptul că tatăl bărbatului este un influent om de afaceri din zonă, care deține un complex hotelier și o universitate particulară.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Poliţia de Frontieră anunţă trafic intens la graniţa cu Bulgaria

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulgaria | Constanța | Eforie | Eforie Nord