(VIDEO) Polițiștii din Argeș acționează permanent pentru creșterea gradului de siguranță în transportul rutier de marfă și călători!

de | 04.10.2023 18:36 | Știri, Eveniment

Astfel, aceștia au desfășurat în dimineața zilei de 4 septembrie, pe DN 7, pe raza comunei Bascov, o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor constatate în cele 24 de ore, au fost aplicate 233 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 42.925 de lei.

De asemenea, polițiștii structurilor rutiere au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și au fost retras 10 certificate de înmatriculare.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Drumul Național 7

Ultimele articole