Polițiștii locali piteșteni au dat amenzi pentru ocuparea ilegală a domeniului public

de | 26.08.2024 11:42 | Eveniment, Județean

În perioada 19 – 25 august 2024, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Construcții, Mediu și Activități Comerciale – Poliția Locală Pitești au desfășurat o serie de activități de control conform atribuțiilor specifice celor trei domenii de activitate.

Ca urmare a sesizărilor primite de la cetățeni, polițiștii au efectuat verificări în jurul blocurilor pentru a identifica și sancționa persoanele care ocupă ilegal domeniul public. De asemenea, au fost monitorizate platformele de gunoi din municipiu pentru a asigura respectarea modului de depozitare a deșeurilor menajere, rezultând în aplicarea a 17 sancțiuni contravenționale în baza H.C.L. nr. 283/2021 și Legii nr. 101/2006.

În domeniul activităților comerciale, au fost realizate peste 100 de verificări privind desfășurarea corectă a activităților comerciale în piețe, zone adiacente și unități de alimentație publică. În urma acestor controale, polițiștii au aplicat 16 sancțiuni contravenționale și au suspendat activitatea a două unități comerciale, conform O.G. nr. 99/2000.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate în această perioadă se ridică la 14.800 lei. Poliția Locală Pitești a anunțat că acțiunile de control vor continua și în perioada următoare.

Sursă foto: Poliția Locală Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cod galben de caniculă în Argeș! Temperaturi de până la 36 de grade!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Poliția Locală Pitești

Ultimele articole