Pompierii argeșeni continuă misiunile în zonele afectate de inundațiile din județul Galați

de | 04.10.2024 13:30 | Lifestyle, Județean

Împreună, depășim orice obstacol!”, transmit reprezentanții ISU Argeș.
pompieri argeseni la Galati

Foto: Facebook ISU Argeș

Aceștia transmit faptul că pompierii argeșeni continuă misiunile în zonele afectate de inundațiile din județul Galați, oferind sprijin celor care au nevoie.
pompieri argeseni la Galati

Foto: Facebook ISU Argeș

„În fața provocărilor naturii, solidaritatea și dedicarea lor rămân neclintite.
Fiecare misiune pe care o desfășoară și fiecare mână de ajutor întinsă semenilor, aduc speranță în mijlocul suferinței.
Mulțumim celor implicați pentru devotamentul lor!”, este mesaul transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență  Argeș pe pagina de socializare.
pompieri argeseni la Galati

Foto: Facebook ISU Argeș

Amintim faptul că 29 de județe din țară se află sub cod galben de ploi torențiale.

ANM a emis un cod galben valabil în intervalul 4 octombrie, ora 23:00 – 5 octombrie, ora 15:00. Va ploua în sudul Banatului, vestul și nordul Olteniei, vestul și sud-vestul Transilvaniei.

Al doilea cod galben emis de meteorologi este valabil în intervalul 5 octombrie, ora 15:00 – 6 octombrie, ora 12:00 pentru zona Moldovei, cea mai mare parte a Munteniei și în sud-estul Transilvaniei.
Administrația Națională de Meteorologie a emis de asemenea si o informare meteo valabilă în intervalul 4 octombrie, ora 10:00 – 7 octombrie, ora 21:00. Va ploua în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Oltenia, nordul Moldovei și nord-vestul Munteniei.
Foto: Facebook ISU Argeș
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie | Adrian Kreiner | Argeș | Banat | Galați

Ultimele articole