Pompierii duc apă locuitorilor din Vlădești și Valea Iașului

de | 15.07.2024 22:24 | Județean, Administrație

Vești bune pentru locuitorii comunelor Vlădești și Valea Iașului, localități care au probleme cu alimentarea cu apă.
În contextul Codului roșu de Caniculă și până la remedierea problemelor cu apa, Dragoș Predescu, Prefectul județului Argeș, a convocat astăzi ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.
În urma acesteia, s-a decis ca locuitorii celor două comune să primească apă menajeră, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.
Astfel, zilnic în intervalul orar 18.00-19.00, ei vor putea lua apă de la punctele de alimentare. Nu există o limită de cantitate, însă apa nu este potabilă. Va putea fi folosită doar pentru activitățile casnice.
 Intervenție în comunele Vlădești și Valea Iașului! Locuitorii vor primi apă menajeră cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș. Apa nu este potabilă.
Am convocat astăzi ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. S-a decis ca în două comune în care sunt probleme cu alimentarea cu apă, să vină în sprijin ISU. Astfel, locuitorii vor putea lua apă de la punctele de alimentare, zilnic în intervalul orar 18.00-19.00. Apa nu este potabilă. Servește doar activităților casnice și nu există o limită de cantitate.
Am fost în teren în această seară alături de Alin Dincă, adjunctul inspectorului șef al ISU Argeș. Le mulțumesc public pompierilor pentru eforturile lor de a-i ajuta pe oamenii din cele două localități.”, transmite  Dragoș Predescu, Prefectul județului Argeș

Sursă foto: Facebook Institutia Prefectului – Judetul Arges

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Joi consilierii locali din Mioveni vor decide. Copiii înscriși în clasa pregătitoare vor primi pachet cu rechizite școlare?  

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dragoș Predescu | Mioveni | Vlădești

Ultimele articole