Porturile din Constanța au fost redeschise

de | 08.09.2024 12:47 | Național, Eveniment

Informații noi, 08 septembrie

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că au fost reluate manevrele pentru transportul maritim și fluvial în porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia.

Știrea inițială

Porturi închise din cauza vântului puternic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că, din cauza vântului puternic, manevrele pentru transportul maritim și fluvial au fost suspendate în porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia.

De asemenea, au fost suspendate manevrele pentru transportul naval și în Portul Mangalia, la această oră toate porturile fiind închise.

Cod galben de vânt puternic în Tulcea

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis o avertizare cod galben de vânt pentru județul Tulcea.

Potrivit specialiștilor ANM, în zona de litoral a județului Tulcea , respectiv zona localităților: Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe, dar și în Delta Dunării, respectiv zona localităților: Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, C.A. Rosetti, Maliuc, Pardina, vântul va sufla cu putere, având la rafală între 50 și 70 km/h.

Foto descriptiv news.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș. Care sunt preţurile la carburanţi astăzi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare: