Poșta Română: Plicurile cu deciziile de recalculare a pensiilor sunt pregătite pentru livrare!

de | 15.08.2024 13:46 | Administrație, Național

Plicurile cu deciziile de recalculare a pensiilor sunt un pas important în sprijinul beneficiarilor, iar livrarea acestora se va desfășura într-un ritm alert. Compania Națională „Poșta Română” a anunțat astăzi plicurile cu deciziile de recalculare a pensiilor sunt pregătite pentru livrare.

În ultimele două săptămâni, Poșta a printat toate cele aproximativ 4,6 milioane de plicuri, iar poștașii vor începe distribuirea documentelor de mâine, 16 august, în toate localitățile din țară.

Ieri, Compania Națională „Poșta Română” făcea precizarea că deciziile de recalculare a pensiilor pot fi înmânate și membrilor familiei sau rudelor titularului documentului, în cazul în care acesta nu este acasă în momentul în care este vizitat de factorul poștal.

Sursă foto: FB Compania Națională Posta Romana.

”Plicurile cu deciziile de recalculare a pensiilor sunt pregătite pentru livrare!

În ultimele două săptămâni, Compania Națională „Poșta Română” a printat toate cele aproximativ 4,6 milioane de plicuri care vor ajunge la beneficiarii recalculării pensiilor. Colegii noștri vor începe distribuirea documentelor din 16 august în toate localitățile din țară și vor livra, în medie, aproximativ 500.000 de plicuri!

Poșta Română continuă să fie cea mai puternică companie de logistică din România și să ducă la bun sfârșit proiecte pe care nicio altă companie nu le poate executa”, este mesajul transmis de Poșta Română, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: FB Compania Națională Posta Romana.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Important! Poșta Română facilitează înmânarea deciziilor de recalculare a pensiilor și pentru rudele titularilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole