Posturi scoase la concurs de Poliția Română! Termenul de înscriere a fost prelungit

de | 07.09.2024 09:00 | Național, Lifestyle

Vești bune pentru cei care vor să se angajeze în Poliție!

Poliția Română anunță prelungirea perioadei de înscriere pentru candidații care doresc să ocupe posturi de polițiști, scoase la concurs din sursă externă. Cei interesați pot aplica online până pe 20 septembrie 2024, ora 16:00, inclusiv în zilele nelucrătoare.

Reamintim că, au fost scoase la concurs 1.238 de posturi de agent și ofițer de poliție, precum și de personal contractual, prin încadrare directă, din sursă externă.

Posturile disponibile sunt în diverse specializări precum acțiuni speciale, criminalistică, cercetare și prevenirea criminalității, investigarea criminalității economice, rutieră, logistică, comunicații și informatică, resurse umane și multe altele.

După finalizarea înscrierilor, în perioada 3-20 octombrie 2024, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare fizică sau practică, în funcție de postul ales. Examenul scris, sub formă de test grilă, este programat pentru 26 octombrie 2024.

Toate detaliile despre posturile disponibile, condițiile de participare și desfășurarea concursului pot fi consultate pe portalul oficial al Ministerului Afacerilor Interne: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/index.

Sursă foto: Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Circulație închisă astăzi pe Transfăgărășan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: