Pozitiv și la alcool și la substanțe psihoactive! Tânăr din Mioveni lăsat fără permis

de | 10.10.2024 15:31 | Județean, Eveniment

Un tânăr de 28 de ani din Mioveni a rămas fără permis de conducere după ce a fost depistat conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise.

Incidentul a avut loc pe 9 octombrie, pe DJ 703K, când polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au oprit pentru un control de rutină.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul avea o concentrație de alcool în aerul expirat de peste 0,40 mg/l. De asemenea, testul DrugTest a indicat prezența unor substanțe psihoactive în organism.

Prin urmare, tânărul fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, iar permisul său de conducere a fost suspendat pe loc.

În cauză cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate situației de fapt și a luării măsurilor legale care se impun.”, transmite IPJ Argeș

Un alt șofer „vesel” la volan a fost prins pe str. Negru Vodă din Câmpulung. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani, din Câmpulung.

Și în acest caz, testarea a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool în aerul expirat, iar șoferul a fost dus la spital pentru prelevarea probelor de sânge.

În urma ispravei sale, tânărul de 24 de ani s-a ales cu permisul reținut.

În cauză au fost întocmite documente procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”, precizează IPJ Argeș

Foto descriptiv romania24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Controale la trecerile de cale ferată din Argeș: amenzi și permise reținute

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Pitești