Prefectul de Argeș – în audiență la Rătești. Sătenii s-au plâns de mizerie

de | 25.06.2024 21:21 | Administrație, Județean

Prefectul de Argeș, Dragoș Predescu, a continuat seria audiențelor în teritoriu. Astfel, astăzi a  venit rândul oamenilor din comuna Rătești să se întâlnească și să discute cu prefectul. Iată ce probleme i-au fost semnalate prefectului și ce măsuri s-au impus.

”Plângeri nenumărate la Rătești legate de dejecții ce ar ajunge pe șanțuri! Și de faptul că se circulă pe drumurile publice fără respectarea prevederilor legale! Voi sesiza organele competente!

Am fost în această seară la Rătești! Întalnirile cu cetățenii în teritoriu au atras mult atenția și oamenii au venit să îmi expună mai multe situații.

Prima: mizeria! De toate felurile: dejectii pe șanțuri, gunoi menajer tot pe șanțuri. Este clar faptul că sunt oameni fără simț civic care fac mizerie! Dar, nu înțeleg ce le lipsește autorităților să curețe! O să aflu!

A doua situație este legată de lipsa transparenței! Mulți localnici s-au plâns că nu există niciodată vreo dezbatere publică pentru deciziile luate la primărie! Și pe lângă faptul că e anormal să nu întrebi niciodată ce părere au oamenii, nu e nici legal pentru că ședințele de Consiliu Local sunt, conform normelor legale, să fie publice! Îi voi comunica dimineață primarului comunei Rătești prevederile legale. Oamenii au dreptul să participe la luare deciziilor.

O altă problemă pentru care deja am avut o discuție și care este în atenția Poliției Argeș: persoane care se urcă la volan deși nu au permis de conducere și nu respectă legea privind circulația pe drumurile publice! E grav! Au fost accidente mortale! Și fenomenul trebuie oprit!”, a transmis Dragoș Predescu, prefectul județului Argeș, potrivit comunicatului remis presei.

Totodată, potrivit informării publicate de PNL Argeș, pe pagina de Facebook. săptămâna aceasta prefectul Dragoș Predescu va continua audiențele în teritoriu:  miercuri, 26.06.2024, ora 18:00- comuna Bălilești; joi, 27.06.2024, ora 18:00- comuna Bradu; vineri, 28.06.2024, ora 18:00 – comuna Corbeni.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

https://anchetaonline.ro/fata-de-15-ani-din-schitu-golesti-cautata-de-familie-si-politie-ati-vazut-o-172987/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | comuna Bradu | Corbeni | Dragoș Predescu | Rătești

Ultimele articole