Prefectul de Argeș: Direcția de Sănătate Publică Argeș va verifica apa de la Bălilești!

de | 27.06.2024 12:06 | Județean, Administrație

Prefectul de Argeș, Dragoș Predescu, anunță că Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș va verifica apa de la Bălilești. Asta după ce mulți dintre oamenii cu care a discutat ieri la Bălilești suspectează că în 4 sate apa nu este potabilă.

”Direcția de Sănătate Publică Argeș va verifica apa de la Bălilești! Am continuat întâlnirile în teritoriu cu oamenii din această localitate. Mulți dintre ei s-au plâns că, în 4 sate, suspectează că apa nu este potabilă. Și asta din cauza culorii roșiatice și a mirosului. Inspectorii DSP vor stabili dacă apa este sau nu periculoasă pentru consum.

Mă conving și de faptul că transparența este o problemă a multor instituții publice. Primăria Bălilești nu face excepție. Ca și la Rătești, la Bălilești, oamenii s-au plâns că nu există dezbateri publice înaintea unor hotărâri importante de Consiliu Local. Le transmit încă o dată celor care nu respectă acest drept al cetățenilor: oamenii au dreptul să participe la luarea deciziilor.

Starea drumurilor lasă de dorit! Un ochi râde, altul plânge după ce s-a lucrat la canalizare. Unii oamenii au canal, dar drumul a rămas praf. Apropo, legat de asta, proiectul de apă și canal a fost cerut de localnici, dar pare ținut la secret! Voi transmite și la Bălilești legislația legată de obligația de a face publice nu doar hotărârile, ci și parcursul până la decizii. Merg, astfel, pe ideea că sunt greșeli ale autorității locale, erori provocate de necunoașterea legilor. Deși nu e normal!”, a subliniat prefectul de Argeș, Dragoș Predescu, în comunicatul remis presei.

Săptămâna aceasta prefectul Dragoș Predescu va continua audiențele în teritoriu, următoarea localitate pe listă fiind Bradu – joi, 27.06.2024, ora 18:00; iar vineri, 28.06.2024, ora 18:00 – comuna Corbeni.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Evaluarea Națională 2024. Peste 200 de absenți în Argeș la Matematică!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Corbeni | Dragoș Predescu | Rătești

Ultimele articole