Prefectul de Argeș, Dragoș Predescu: ”O altă problemă ridicată la Corbeni-pagubele produse de urși”

de | 03.07.2024 16:09 | Rural, Administrație

Dragoș Predescu, prefectul de Argeș, a fost săptămâna trecută și la începutul acestei săptămâni în Bradu, Corbeni și Moșoaia, localități în care a avut discuții cu oamenii. Vizitele sale în aceste localități au scos la iveală o serie de provocări cu care se confruntă cetățenii. Una dintre problemele semnalate la Corbeni este cea legată de pagubele produse de urși. Oamenii se plâng că valoarea despăgubirilor este mică și trebuie actualizată.

Sursă foto: PNL Argeș.

Referitor la ce a găsit la Bradu, Dragoș Predescu  explică că ”pe lângă câteva probleme de Fond Funciar, mai mulți locuitori din Bradu m-au rugat să găsim o soluție pentru traficul rutier aglomerat, în special în zona Târgului Săptămânal.

În acord cu autoritatea locală, vom căuta soluții pentru ambele situații”.

”La Corbeni, am stat de vorbă cu mai mulți locuitori. Printre ei s-a aflat și un domn care a stat în greva foamei timp de 6 zile pentru a protesta împotriva unei Hotărâri a Consiliului Local ce este încă în vigoare deși Instituția Prefectului a atacat-o, a ajuns la instanță și este suspendată.

O altă problemă ridicată la Corbeni- pagubele produse de urși. Oamenii spun că valoarea despăgubirilor este mică și trebuie actualizată. Voi transmite către Guvern toate datele!

Cea de-a treia situație de la Corbeni o voi face publică ulterior, după ce va fi verificată de organele competente!”,  a explicat prefectul Dragoș Predescu în comunicatul remis presei.

”Le mulțumesc oamenilor care îmi scriu și mă cheamă în comunele lor!”

Totodată, prefectul de Argeș a explicat că ”în Moșoaia, există o problemă legată de apă și una de furnizarea curentului electric. Pentru cea de-a doua, am sesizat deja furnizorul. Prima- 90 la sută dintre locuitorii veniți la discuțiile în teritoriu mi-au spus fie că apa nu are presiune, fie că nu curge permanent.

Locuitorii afectați de situație au depus și plângeri la Protecția Consumatorului, una dintre ele este chiar o sesizare colectivă. Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Argeș verifică deja situațiile expuse”.

”Le mulțumesc locuitorilor pentru deschidere și tuturor oamenilor care îmi scriu și mă cheamă în comunele lor! Voi veni!

Le mulțumesc primarului și viceprimarului comunei Moșoaia pentru că m-au însoțit la discuțiile cu locuitorii, ceea ce nu a făcut niciun reprezentant al vreunui UAT până acum.”, a concluzionat Dragoș Predescu.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Ștefănești! Elevii, tinerii și sportivii cu rezultate deosebite vor fi premiați!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Corbeni | Dragoș Predescu | Instituția Prefectului

Ultimele articole