Prefectul Dragoș Predescu anunță audiențe în teritoriu: ”Vineri voi fi în localitatea Dârmănești, satul Piscani”

de | 19.06.2024 18:10 | Județean, Administrație

Prefectul de Argeș, Dragoș Predescu, a decis să țină audiențele în teritoriu, iar prima întâlnire cu cetățenii este programată vineri la Dârmănești. Astfel, potrivit comunicatului primit de la liberalii argeșeni, în premieră în județul Argeș, prefectul va ține audiențe în teritoriu!

Tânărul prefect anunță că va face vizite de lucru și se va întâlni cu cetățenii în fiecare localitate a județului. Programul și localitatea vor fi anunțate din timp în așa fel încât oamenii să poată să vină să își spună problemele. Și sugestiile! Inițiativa tânărului prefect vine ca urmare a unui val de nemulțumire din partea cetățenilor față de lipsa de transparență arătată de autoritățile locale în luarea deciziilor cu impact asupra comunităților. De altfel, potrivit sursei citate, în unele localități, oamenii se plâng că reprezentanții primăriilor nu sunt deschiși în comunicare așa cum ar trebui și că nu au cui să ceară sfaturi sau ajutor ca să-și rezolve treburile administrative.

”Am hotărât să fac aceste întâlniri și discuții cu oamenii în teritoriu, pentru că nu toți au timp – și nici resurse – să vină până la Pitești. Cred că e menirea tuturor șefilor de instituții să iasă din birouri și să comunice cu argeșenii.

Am convingerea că aceasta este atitudinea corectă față de cetățeni.

Este dreptul lor să fie ascultați și ajutați. Astfel, vineri, 21.06.2024, de la ora 17:00, voi fi în localitatea Dârmănești, satul Piscani.”, transmite prefectul de Argeș, Dragoș Predescu.

Foto descriptiv. SURSĂ FOTO: Facebook Dragos Predescu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Apă Canal 2000 SA anunță lucrări de igienizare a canalelor din zona centrală a Piteştiului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dârmănești | Dragoș Predescu | Piscani | Pitești

Ultimele articole