Prefectul Dragoș Predescu: „Am înaintat recurs la decizia de respingere a cererii de anulare a HCJ de actualizare a bugetului”

de | 18.10.2024 11:03 | Județean, Administrație

Prefectul Dragoș Predescu, a declarat astăzi că va continua să lupte pentru o alocare transparentă a fondurilor publice în județul Argeș, evidențiind importanța consultării cetățenilor în procesul decizional.
De asemenea, acesta a subliniat că argeșenii au dreptul de a fi informați și implicați în modul în care sunt cheltuiți banii publici.
Voi continua să lupt pentru ca banii publici să fie direcționați spre nevoile argeșenilor și doar transparent! Oamenii din acest județ au dreptul să fie consultați, să își spună părerea despre cum sunt cheltuiți banii publici!
Este timpul să schimbăm obiceiuri vechi în care argeșenii sunt băgați în seamă doar la vot, iar banii cheltuiți după voia unora!”, transmite Dragoș Predescu, într-o postare pe pagina oficială de Facebook

În acest context, Dragoș Predescu a anunțat că a depus un recurs împotriva respingerii cererii de anulare a Hotărârii Consiliului Județean Argeș privind actualizarea bugetului. Recursul, care a fost motivat juridic și înaintat instanței, are ca scop promovarea transparenței în utilizarea fondurilor publice.

Am înaintat recursul la decizia de respingere a cererii de anulare a Hotărârii Consiliului Județean Argeș de actualizare a bugetului! Este motivat juridic, semnat și transmis către instanță!
Sunt conștient că dorința mea de transparență deranjează după atâția ani în care mulți au fost obișnuiți să împartă banii publici cum doresc! Sau pe alte criterii decât necesitatea. Dar, nu voi renunța!
Îmi doresc o administrație curată și în care argeșenilor să li se ceară părerea!”, adaugă prefectul Dragoș Predescu

Foto: Facebook Dragoș Predescu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cristian Gentea: A sosit avizul de oportunitate de la Ministerul Sănătății pentru Spitalul Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dragoș Predescu

Ultimele articole