Premierul Marcel Ciolacu: ”Am hotărât să lucrăm împreună pentru o lege distinctă”

de | 30.08.2024 13:21 | Economic, Național

Premierul Marcel Ciolacu a declarat în urma întâlnirii avute cu reprezentanții Asociației Nevăzătorilor din România și ai Consiliului Național al Dizabilității din România, că ” nicio pensie aflată în plată NU va scădea în urma recalculării.”

”Nicio pensie aflată în plată NU va scădea în urma recalculării! Acest lucru este valabil și pentru persoanele cu dizabilități.

Astăzi, în urma întâlnirii avute cu reprezentanții Asociației Nevăzătorilor din România și ai Consiliului Național al Dizabilității din România, am hotărât să lucrăm împreună pentru o lege distinctă care să trateze cu respect munca persoanelor cu dizabilități și, în același timp, să le asigure dreptul la o pensie decentă, atât celor aflați acum la pensie, cât și viitorilor pensionari.

Mai mult, vom încuraja angajarea și păstrarea în activitate a persoanelor cu nevoi speciale îndeosebi în administrația publică pentru ca acești oameni să se integreze mai ușor în societate și să le asigurăm o viață demnă”, a fost mesajul premierului Marcel Ciolacu.

Sursă foto: Facebook Guvernul României.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A treia încercare cu noroc? CJ Argeș a inițiat procedura de achiziție publică pentru un obiectiv important

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Guvernul României | Marcel Ciolacu

Ultimele articole