Premierul Marcel Ciolacu înaintea meciului contra Ucrainei: ”M-am bucurat să cânt pentru România”

de | 17.06.2024 15:26 | Național, Lifestyle

Premierul Marcel Ciolacu scrie luni că a cântat pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la Campionatul European de fotbal. Meciul România-Ucraina are loc luni, de la ora 16.00 pe Allianz Arena, în Munchen.

”M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la Campionatul European de fotbal.

Sunt convins că energia zecilor de mii de fani ai naționalei, veniți la Munchen pentru meciul de azi, le va da fotbaliștilor noștri puterea să lupte pentru victoria așteptată de o țară întreagă!

Avem suporteri minunați care vor face o galerie senzațională echipei noastre și sunt mândru să fiu alături de ei pe stadion, strigând într-un singur glas: Hai, România!”, a fost mesajul transmis de Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Premierul Marcel Ciolacu participă luni la Campionatul European  de Fotbal 2024, la meciul România-Ucraina care are loc pe Allianz Arena, în München, de la ora 16.00, ora României.”, a transmis Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Verifică unde te poți hidrata dacă te simți rău. Zece punctele de prim ajutor în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu | Ucraina

Ultimele articole