Premierul Marcel Ciolacu, mesaj important pentru toți pensionarii!

de | 21.08.2024 13:00 | Administrație, Național

Premierul Marcel Ciolacu a cerut ministrului Muncii şi preşedintelui Casei de Pensii o informare legată de procesul de recalculare a pensiilor. Aceste declarații au fost făcute la începutul ședinței de Guvern de astăzi. Totodată, premierul a transmis că vrea să li se trimită, zilele viitoare, tuturor pensionarilor ”un document oficial prin care să fie informați despre faptul că pensia lor NU SCADE!”

”Încep prin a-i cere Ministerului Muncii și președintelui Casei de Pensii să trimită, până la finalul săptămânii, o informare legată de stadiul procesului de recalculare a pensiilor. Câte decizii au ajuns deja la pensionari, care este procentul de contestări și cum se desfășoară procedura de refacere a deciziilor de recalculare unde se constată erori.

Vreau de asemenea ca tuturor pensionarilor să li se trimită zilele viitoare un document oficial prin care să fie informați despre faptul că pensia lor NU SCADE! Românii trebuie să aibă garanția că nu scade nici o pensie și orice greșeală se poate repara! Și orice sumă se recuperează! 3,8 milioane de pensii cresc, adică, 83% din total! Acesta este un fapt cert!”, a punctat premierul Marcel Ciolacu la începutul ședinței de Guvern.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Marcel Ciolacu anunță: Am decis astăzi să candidez pentru funcția de președinte al României!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu

Ultimele articole