Președintele Ludovic Orban – alături de candidații de dreapta din Argeș

de | 20.05.2024 15:05 | Județean, Politic

Președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a făcut un tur de forță dumincă prin Argeș, susținând candidatura lui Emanuel Soare pentru Consiliul Județean și a candidaților partidului la mai multe Primării din județ. În veritabilul maraton electoral a fost însoțit de deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, Emanuel Soare, președinte al filialei județene și candidat la Consiliul Județean Argeș din partea Alianței Dreapta Unită, dar și colegi și candidați ai Forța Dreptei Argeș.

Sursă foto: Facebook Forța Dreptei Argeș. Sursă foto: Facebook Forța Dreptei Argeș. Sursă foto: Facebook Forța Dreptei Argeș. Sursă foto: Facebook Forța Dreptei Argeș.

 

LUDOVIC ORBAN: “AJUTAȚI-L PE PRIMARUL DIN BASCOV SĂ PLECE LA PENSIE!”

Ziua a început la Bascov, acolo unde Valentin Nedelea candidează din partea Forța Dreptei pentru a câștiga Primăria acaparată de edilul pesedist de aproape trei decenii.

“Trebuie să-l ajutați să plece pe primar! Omul are vârstă de pensie, să aibă grijă de nepoți! Fiți alături de domnul Nedelea și de domnul Soare, pentru a asigura, într-adevăr, dezvoltarea comunei Bascov și a județului Argeș”- a declarat la Bascov, chiar pe scările Primăriei, Ludovic Orban.

BUSTUL LUI CAROL I- DEZVELIT LA CURTEA DE ARGEȘ

Sursă foto: Facebook Forța Dreptei Argeș. Sursă foto: Facebook Forța Dreptei Argeș.

La Curtea de Argeș, președintele organizației Forța Dreptei, care candidează și pentru Primăria orașului, Nicolae Baciu, a organizat un eveniment special. Acesta l-a invitat pe Ludovic Orban să dezvelească, împreună, bustul Regelui Carol I- lucrarea fiind amplasată la sediul Forța Dreptei Curtea de Argeș, la intrarea în Carol Plaza Center. Basorelieful a fost realizat de către artistul plastic Traian Duță, prezent la eveniment, împreună cu mai mulți iubigtori de artă.

A fost oficiată o scurtă slujbă de binecuvântare a lucrării și s-a vorbit despre personalitatea lui Carol I, despre contribuția sa la dezvoltarea orașului regal Curtea de Argeș. Nicolae Baciu le-a mulțumit apoi pentru prezență celor veniți în număr mare la eveniment.

PREȘEDINTELE FORȚA DREPTEI A CUNOSCUT VIITOARE ECHIPĂ DIN PRIMĂRIA VALEA IAȘULUI

În comuna Valea Iașului, Ludovic Orban a fost întâmpinat de viitoarea conducere a Primăriei, în frunte cu Oliver Bucur, un tânăr antreprenor care își dorește să ducă mai departe dezvoltarea localității. Acesta îl are alături pe Nicolae Barbu, primar timp de patru mandate (2004-2020), cu o vastă experiență în administrație și în politică.

“Toți sunteți alături de Oliver Bucur și îl susțineți pentru funcția de primar!”- a spus Ludovic Orban, impresionat de echipa pe care candidatul Alianței Dreapta Unită a reușit să o construiască la Valea Iașului.

PRIMĂRIA MĂLURENI AȘTEAPTĂ SCHIMBAREA

Președintele Forța Dreptei a transmis, în comuna Mălureni, mesajul de susținere pentru candidatul Alianței Dreapta Untiă la Primăria comunei- Adrian Parolea Moga.

“Am încredere în domnul Parolea, un om căruia nu îi plac palavrele. Este omul acțiunii, omul faptelor, care știe cum merg lucrurile și prin alte locuri, ceva mai dezvoltate și care nu trebuie să se alfabetizeze aici, dacă ajunge primar, pentru că știe ce are de făcut din prima zi”- a spus Orban în prezența câtorva zeci de susținători ai candidatului Alianței Dreapta Unită la Primăria Mălureni.

ALIANȚA DREAPTA UNITĂ- SINGURA SOLUȚIE PENTRU PITEȘTENI

La Pitești, Ludovic Orban a fost primit cu brațele deschise la Zilele orașului- Pitești Fest 2024. Împreună cu candidații Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Pitești și Consiliul Județean Argeș- Ionuț Moșteanu și Emanuel Soare- liderul partidului Forța Dreptei a reușit să vorbească cu piteștenii despre ceea ce își doresc ei de la viitoarea administrație locală. Nu au lipsit selfie-urile și mesajele încurajatoare din partea tinerilor, care vor o administrație modernă și aplecată asupra nevoilor lor.

VULTUREȘTI- O COMUNĂ ȚINUTĂ CAPTIVĂ DE PRIMAR

La Vulturești, Ludovic Orban s-a întâlnit cu membrii și simpatizanții Forța Dreptei, conduși de candidatul partidului pentru Primărie, Mirela Ungureanu. Localitatea este practic ținută captivă de primarul PSD, care nu a reușit să atragă deloc fonduri europene pentru dezvoltare.

“Dacă vor să trăiască într-o comunitate în care primarul să fie efectiv la dispoziția cetățeanului, în care Primăria oferă servicii de calitate, să atragă fonduri europene, există doar o soluție- doamna Ungureanu!”- a spus Ludovic Orban la Căminul Cultural din localitate.

ZILELE COMUNEI CĂLINEȘTI- PRILEJUL PENTRU A DISCUTA DESPRE ALTERNATIVA CORECTĂ

Ludovic Orban și echipa de campanie a Forța Dreptei Argeș au fost alături de oameni la Zilele Comunei Călinești, manifestare care i-a strâns la un loc pe argeșenii din mai multe localități. Președintele Orban a fost primit cu entuziasm de cetățeni, la sărbătorirea a 636 de ani de la prima atestare documentară a localității. A fost un bun prilej pentru prezentarea echipei Mihaelei Udroiu, candidatul Forța Dreptei pentru Primăria Călinești și a obiectivelor acestora. Consilier local cu experiență, Mihaela Udroiu își dorește să dea o nouă direcție, sănătoasă, pentru cea mai mare comună din județul Argeș.

ORBAN LA SLOBOZIA: “E BINE SĂ VEZI CUM FUNCȚIONEAZĂ ADMINISTRAȚIA ȘI ÎN ALTĂ ȚARĂ”

Președintele Ludovic Orban a încheiat ziua de campanie electorală în comuna Slobozia, acolo unde Alianța Dreapta Unită o susține pentru funcția de primar pe Ionela Petre. În fața câtorva zeci de locuitori ai comunei, președintele Forța Dreptei a punctat care sunt atuurile celei pe care o susține în competiția electorală locală.

“Lăsând la o parte aerul extrem de civilizat, bunătatea pe care o are, Ionela Petre s-a întors acasă, este un om care a văzut cum funcționează administrațiile și în alte țări. Și credeți-mă, funcționează mai bine decât la noi, mai ales într-o țară foarte dezvoltată, cum e Spania”- a spus Orban în parcul din Slobozia.

Articol publicat de SC MB AGENCY COMPLETE SRL, la comanda Partidului Forța Dreptei, Filiala Argeș, cod mandatar financiar 21240063.

Sursă foto: Facebook Forța Dreptei Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul Adrian Miuțescu: Inițiativele legislative ale Forța Dreptei zac prin sertarele parlamentului, deși ar face mult bine economiei românești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: