Prețul unui bilet pleacă de la 10 lei. ”Gala Puccini”, în concertul deschiderii noii stagiuni a Filarmonicii Pitești

de | 10.09.2024 09:39 | Pitești, Lifestyle

Filarmonica Pitești deschide joi, 12 septembrie, stagiunea a XVIII – a cu Gala Puccini, concert organizat cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la moartea marelui compozitor. Concertul vocal-simfonic extraordinar, susținut de orchestra simfonică a instituției, se va desfășura de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional.

Potrivit informării publicate de administrația locală, alături de artiștii instrumentiști ai Filarmonicii Pitești vor urca pe scenă dirijorul Cătălin Țoropoc, sopranele Alexandra Grigoraș și Madeleine Pascu, tenorul Carlo Raffaelli și baritonul Federico Longhi. În program, fragmente din operele „Le Villi”, „Edgar”, „Manon Lescaut”, Boema”, „Tosca” și „Madama Buteterfly”. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 50 de lei sau 40 de lei în funcție de categoria locului. Pentru elevi și studenți un bilet costă 12,50 lei, respectiv 10 lei, iar pentru pensionari, 25 de lei, respectiv 20 lei.

Sursă foto: FB Primăria MUnicipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Masterclass-ul internațional de dirijat orchestră și concerte simfonice, de la Filarmonica Pitești, un real succes!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: elevi | Filarmonica Pitești | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole