Prețuri în restaurantele din Mamaia, mai mari ca în restul Europei!

de | 29.06.2022 15:31 | Economic, Național, Știri

O postare de pe rețele de socializare a stârnit multe reacții cu privire la prețul restaurantelor de pe litoral. Mai exact, este vorba de câteva restaurante din Mamaia, care pare că își bat joc de proprii clienți prin prețurile exorbitante.

Este bine cunoscut faptul că, în urmă cu ceva ani, Mamaia era stațiunea „de lux” în care tinerii cu bani își petreceau vacanțele, în România. Însă, de o perioadă de timp, pare să nu mai fie atât de populară în rândul acestora. Probabil, și prețurile au fost un motiv în plus pentru care noua generație nu mai frecventează atât de des zona. Alte stațiuni precum Vama Veche și Costinești sunt de departe mult mai căutate, motiv pentru care, și acolo, prețul produselor a crescut considerabil.

Mamaia însă, le întrece la prețuri pe cele două, chiar și în momentul de față! După cum putem observa pe bon, o simplă bere la 330 de ml este în jur de 25 de lei, pe când o pizza costă 80 de lei. O simplă masă de prânz, pentru două persoane, este calculată în jurul sumei de 220 de lei, adică, cu aproximație, peste 40 de euro.

Asemenea prețuri sunt normale pentru țările europene stabile financiar, însă, din păcate, pentru un om de rând în România, masa respectivă reprezintă 10% din salariul pe toată luna. Vorbim aici de un salariu de 400 de euro, care, din păcate, este peste minimum pe economie.

Sursa Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

România 2022! De la 5 septembrie revin uniformele școlare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costinești | Mamaia | Vama Veche

Ultimele articole