Prețurile carburanților astăzi! Cât costă un litru de benzină şi motorină în Argeș

de | 28.08.2024 08:45 | Județean, Lifestyle

În județul Argeș, portalul peco-online.ro arată că astăzi, 28 august, cel mai mic preț la benzina standard îl găsim la stația Socar din Mioveni, de pe Bulevardul Dacia nr.31, 7.22 lei. În celelalte benzinării, un litru de benzină standard costă între 7.24 și 7.41 lei.

Cei care alimentează cu benzină superioară trebuie să aibă în vedere că aceasta pornește de la 7.80 lei per litru și ajunge până la 8.10 lei. Cel mai mic preț îl găsim la stațiile Petrom( excepție fac cele de pe Autostrada A1, unde prețul per litru este 7.88 lei).

Pentru motorina standard, cel mai ieftin preț îl găsim în Mioveni, la o stație Socar, 7.15 lei, iar în celelalte benzinării prețul variază de la 7.21 lei la 7.34 lei.

Cei care doresc motorină premium, prețul acesteia pornește de la 7.55 lei per litru și ajunge până la 7.85 lei, în funcție de benzinărie. Cel mai mic preț se găseşte tot la stația Socar din Mioveni.

Nu în ultimul rând, preţul pentru un litru de GPL pornește de la 3.43 lei și ajunge până la 3.65 lei. Cel mai mic preț îl găsim la o stație Lukoil din Câmpulung.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Două accidente în Argeș: Impact între două mașini la Pitești și o mașină intrată în șanț la Dârmănești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | Bulevardul Dacia | Dacia | Lukoil | Mioveni | Petrom

Ultimele articole