Un nou prim-procuror pentru Parchetul Topoloveni

de | 19.06.2024 14:45 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Topoloveni

Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni va avea un nou prim-procuror. În prezent, această unitate de parchet este coordonată de către Constantin-Cosmin Puiulescu, căruia în urmă cu şase luni i-a fost acordată o prelungire a delegării în funcţia de prim-procuror, valabilă până la 1 iulie 2024, şi care în această perioadă vizează unul din posturile de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, scoase la concursul de promovare organizat în perioada aprilie-septembrie 2024.

Cel care îi va lua locul este Mădălin-Florin Cîrlănaru, intrat anul trecut în magistratură şi numit procuror la Topoloveni, după ce anterior a fost grefier la Judecătoria Piteşti. Propunerea de delegare în funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni a lui Mădălin-Florin Cîrlănaru a fost supusă aprobării în şedinţa din 11 iunie 2024 a Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni a domnului CÎRLĂNARU MĂDĂLIN – FLORIN, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 01.07.2024, până la ocupare funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.” – a decis, cu unanimitate de voturi, Secţia pentru procurori din cadrul CSM.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O argeşeancă va judeca procesul lui Vlad Pascu în dosarul accidentului de la 2 Mai

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: