Primăria din Târgu Jiu a fost avariată de cutremur! Un angajat a fost rănit

de | 14.02.2023 17:48 | Eveniment, Național, Știri

Primăria din Târgu Jiu a fost avariată serios după cutremurul din această după-amiază de marți, 14 februarie, ce a avut o magnitudine de 5,7 și s-a produs în zona Olteniei.

Pompierii s-ai asigura că nu există niciun pericol pentru oameni.

Am evacuat personalul, dar intensitatea cutremurului a fost foarte mare și durata lui, după părerea mea, a fost mai mare decât ieri. Inclusiv în primărie sunt produse anumite prejudicii, pagube pentru mașinile din curtea primăriei, au căzut coșurile de pe clădirea primăriei”, a precizat Marcel Romanescu, primarul orașului, conform Digi24.

E o clădire veche, e o clădire de cel puțin 100 de ani, din păcate erau prevăzute cu coșuri, cum sunt sobele de pe vremuri. Vom convoca un comitet local pentru situații de urgență”, a mai declarat.

Raed Arafat a precizat că un angajat al primăriei a fost rănit, în urma evenimentului.

Pompierii au sosit la fața locului pentru îndepărtarea cărămizilor căzute și pentru a se asigura că nu mai există niciun pericol pentru oameni.

Circulația a fost deviată în zonă.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alertă! Încă un cutremur în România, cu magnitudinea de 5,7

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Raed Arafat | Târgu Jiu

Ultimele articole