Primarul Cristian Gentea se judecă să recupereze Pădurea Trivale: ”TĂVĂLUGUL A PORNIT!”

de | 09.08.2024 09:54 | Administrație, Pitești

  •  ”Pădurea Trivale a fost, este și va fi a piteștenilor!”

Primarul. Piteștiului, Cristian Gentea, a transmis aseară un mesaj important: ”Pădurea Trivale a fost, este și va fi a piteștenilor! ”. Această declarație vine în contextul în care edilul anunță că Municipiul Pitești, prin primar, cheamă în judecată statul român prin Ministerul Finanțelor prin Direcția Regională a Finanțelor Publice Ploiești – AJFP Argeș și Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva prin Direcţia Silvică Argeş, pentru recuperarea Pădurii Trivale.

instanta padurea trivale - Primarul Cristian Gentea se judecă să recupereze Pădurea Trivale: ”TĂVĂLUGUL A PORNIT!”

Vă reamintim că regimul în care va funcționa Pădurea Trivale în viitor a creat dezbateri la nivelul legislativului din Pitești. Părerile au fost și au rămas împărțite între cele două opțiuni și anume declararea Pădurii Trivale ca ”pădure – parc” sau declarare ca ”arie protejată”. Însă, primarul Cristian Gentea se pare că ar fi găsit, în arhive, documente vechi care ar dovedi că Pădurea Trivale a fost şi este a municipiului Pitești.

”Am încercat, încă de la începutul mandatului meu, să vă conving că sunt un tip serios, că nu am interese obscure și că am venit în primărie cu un singur gând: acela de a îi face pe piteșteni să fie mândri de primarul lor, care își dorește să trăim cu toții mai bine.

Am fost atacat în fel și chip, am fost acuzat că voi tăia și voi împărți cu prietenii mei pădurea Trivale! Nu! Pădurea Trivale a fost, este și va fi a piteștenilor!

Iar eu am făcut astăzi (nr.r. – joi) primul pas! Și vă asigur că voi reuși în demersul meu!

Aviz celor care doar se dau că le pasă de voi: TĂVĂLUGUL A PORNIT!

Vom recupera tot ce este al nostru!!!”, a fost mesajul transmis, joi, de Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Educației, Ligia Deca: ”Hărțuirea sexuală este un flagel cu efecte dezastruoase asupra victimelor”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: