Primarul Cristian Gentea referitor la lucrările din zona de Nord a Piteștiului: „NU am dat niciun aviz!”

de | 11.06.2024 21:11 | Administrație, Importante, Pitești

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești a transmis în mediul online un mesaj legat de lucrările care au loc zilele acestea în zona de Nord a orașului.
Acesta afirmă că este surprins de ceea ce a aflat, că nu a știut de aceste lucrări și că domnia sa nu a dat niciun aviz.
Totodată a anunțat faptul că a convocat o ședință de urgență mâine, 12 iunie pentru găsirea unei soluii.
Am aflat cu surprindere că în zona de Nord a orașului, în sensul giratoriu de la Leroy Merlin, se desfășoară lucrări pe zona carosabilă!!
NU am dat niciun aviz, NU am știut că se deschide astăzi un șantier care obstrucționează grav traficul!!
Constructorul a prezentat un aviz de la Poliția Municipiului Pitești, Biroul Rutier, însă nu sunt de acord cu modul de lucru!
Nu sunt de acord nici cu perioada lungă de disconfort major în circulația rutieră urbană, prin urmare, mâine dimineață la prima oră am convocat o ședință de urgență pentru găsirea unei soluții acceptabile!
Îmi pare rău pentru situația fără precedent și promit că vom lua măsurile necesare!”, este mesajul transmis de Cristian gentea pe pagina de Facebook. 
În cursul zilei de astăzi în mediul online au fost postate mai multe imagini cu traficul infernal din zona de Nord a municipiului Pitești. zonă care pune cu adevărat la încercarea răbdarea tuturor celor care se află în zonă.
trafic Pitesti zona Nord
Foto: Facebook
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție piteșteni! Se execută lucrări în sensul giratoriu din zona de nord a orașului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești

Ultimele articole