Ce probleme a rezolvat? Ion Georgescu: “Am început activitatea, programul meu este cel pe care îl știți”

de | 27.05.2024 19:47 | Administrație, Importante, Mioveni

Primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, a transmis astăzi un mesaj cetățenilor prin care îi anunță că problemele care i-au fost semnalate au fost discutate cu aparatul tehnic al administrației locale. De asemenea, Georgescu le transmite cetățenilor din Mioveni că are același programe audiențe. Aceste. declarații au fost făcute într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook, filmuleț ce pare a fi făcut chiar din sediul administrației locale.

Vă reamintim că săptămâna trecută, după ce primarul a contestat măsurile impuse de Tribunalul Argeș, magistrații Curții de Apel au decis desființarea obligației de a nu exercita funcţia de primar al oraşului Mioveni. Celelalte obligații impuse de măsura controlului judiciar au rămas valabile.

”Bună ziua dragi locuitori ai orașului Mioveni!

Țin pe această cale să vă informez că am început activitatea, programul meu este cel pe care îl știți dinainte.

De asemenea, ultimele mesaje pe care le-am primit de la dumneavoastră vizavi de tot ce înseamnă înscrieri în creșele și căminele din Mioveni, inclusiv problema vizelor de flotant, aspecte de curățenie, de parcare, de trafic, de trotuar, tot ce am primit de la dumneavoastră, astăzi le-am discutat cu aparatul tehnic al primăriei și probabil că în perioada următoare se vor vedea o parte din rezolvarea acestor probleme.

În continuare, aștept mesajele dumneavoastră pe orice problemă din orașul Mioveni, am același program de audiențe, marțea și joia, și doresc în continuare să am informații de la dumneavoastră pentru a putea să mă implic mult mai mult în anumite aspecte pe care dumneavoastră considerați că sunt de natura instituției pe care o conduc.

Vă mulțumesc pentru încredere. Să aveți o zi bună!”, a transmis Ion Georgescu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: screenshot Facebook Georgescu Ion.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ion Georgescu se poate întoarce la Primăria Mioveni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Georgescu | Mioveni | Vedea

Ultimele articole