Producătorul argeșean de preparate din carne, Radic Star, cucerește în continuare publicul prin gustul și calitate produselor sale.
Săptămâna trecută, fabrica din Ștefănești a primit vizita unei delegații de rang înalt, formată din membri ai Academiei de Științe Agricole și Silvice. Aceștia nu doar că au studiat fluxul de producție, dar au și degustat din emblematicele produse Radic Star, care i-au cucerit.
„S-a urmărit fluxul tehnologic, s-au purtat discuții cu privire la procesul de fabricație, de la carcasă la produs finit, s-au făcut aprecieri pozitive la finalul vizitei și s-au creionat câteva aspecte concluzive ce pot caracteriza Radic Star: profesionalism, responsabilitate pentru sănătatea omului, pasiune, corectitudine, echipă! Doamna și domnii profesori academicieni au plecat spre casă cu gustul unic al cârnaților Radic și cu convingerea că, atunci când pui suflet lângă știință și practică, rezultatul devine un NUME și o EMBLEMĂ: Radic Star!”, au concluzionat gazdele delegației de la Academia de Științe Agricole și Silvice.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro: