Prognoza meteo actualizată. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

de | 21.10.2024 21:28 | Național, Eveniment

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a actualizat prognoza meteo pentru intervalul 21 octombrie – 3 noiembrie 2024. În următoarele zile, vremea se va încălzi treptat, urmând ca temperaturile să ajungă până la 21 de grade în mai multe regiuni ale țării. Totuși, la finalul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie, vremea se va răci treptat, iar probabilitatea de ploaie va crește considerabil.

Vremea în Banat

În primele zile, temperaturile diurne vor crește până la 21 de grade, iar noaptea vor ajunge la 7 grade. Spre finalul intervalului, vremea va deveni mai rece, cu maxime de 13-14 grade și minime de 4 grade. Ploile sunt așteptate în ultimele zile ale lunii.

Vremea în Crișana

În prima săptămână, temperaturile vor rămâne stabile, cu maxime de 18-20 de grade și minime nocturne în creștere până la 7 grade. În a doua săptămână, temperaturile vor scădea treptat, ajungând la 13-14 grade ziua și 3-4 grade noaptea. Ploile vor apărea la finalul lunii.

Vremea în Transilvania

Temperaturile diurne vor fi în jur de 17-18 grade, iar noaptea, vor crește de la 0 grade la 4 grade în primele zile. Spre sfârșitul perioadei, maximele vor scădea la 11-12 grade, iar minimele la 1-2 grade. Ploile sunt prognozate după 31 octombrie.

Vremea în Maramureș

În prima săptămână, temperaturile vor fi de 17 grade ziua și 1-5 grade noaptea. În a doua săptămână, maximele vor scădea la 12-13 grade, iar minimele vor ajunge la 2 grade. Ploile sunt așteptate la începutul lunii noiembrie.

Vremea în Moldova

Temperaturile diurne vor crește de la 14 la 17 grade în prima săptămână, iar noaptea, de la 1-2 grade la 8-9 grade. În a doua săptămână, vremea se va răci, cu maxime de 10 grade și minime de 3-4 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare după 29 octombrie.

Vremea în Dobrogea

Maximele vor urca până la 18 grade la începutul intervalului, iar minimele vor fi în jurul valorii de 8 grade. Spre sfârșitul perioadei, temperaturile vor scădea ușor, cu maxime de 14 grade și minime de 7 grade. Ploile vor veni după 29 octombrie.

Vremea în Muntenia

Temperaturile vor crește până la 19 grade până pe 23 octombrie, cu minime nocturne de 5 grade. Spre finalul perioadei, maximele vor scădea la 14 grade, iar minimele vor rămâne în jurul a 5 grade. Ploile vor fi mai frecvente la începutul lunii noiembrie.

Vremea în Oltenia

În primele zile, maximele vor ajunge la 20 de grade, iar noaptea temperaturile vor crește până la 6 grade. După 23 octombrie, valorile termice vor scădea, cu maxime de 14 grade și minime de 5 grade. Ploile sunt prognozate pentru sfârșitul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie.

Vremea la munte

Valorile termice vor scădea treptat, cu maxime de la 14 grade pe 22 octombrie, până la 5 grade la sfârșitul intervalului. Minimele vor scădea de la 5 grade până la -1 grad la începutul lunii noiembrie. Ploile vor începe după 30 octombrie.

Foto descriptiv: pixabay

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fetiță de 6 ani, mușcată de un câine în drum spre școală! A ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie | Banat

Ultimele articole