Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea până la jumătatea lunii octombrie

de | 17.09.2024 08:15 | Național, Lifestyle

Administraţia Națională de Meteorologie(ANM) a emis astăzi prognoza meteo actualizată pentru intervalul 17 septembrie – 14 octombrie 2024. Specialiștii anunță o încălzire a vremii în următoarea perioadă, cu temperaturi mai ridicate decât media normală în majoritatea regiunilor, dar și cu precipitații deficitare.

Prognoza meteo pentru 17 – 23 septembrie 2024

Valorile termice vor fi sub media obișnuită pentru această săptămână în regiunile vestice, sudice și central-vestice, în timp ce în restul țării temperaturile vor fi apropiate de normal. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în nord-est, dar deficitare în restul teritoriului.

Vremea în intervalul 23 – 30 septembrie 2024

Pentru această perioadă, meteorologii prognozează temperaturi mai ridicate decât normalul la nivelul întregii țări. Precipitațiile vor fi deficitare în est, în timp ce în vest și centru vor fi în jurul valorilor normale.

Prognoza meteo 30 septembrie – 7 octombrie 2024

Temperaturile vor continua să fie ușor mai ridicate decât media normală, în special în regiunile sudice. În sud-vest, precipitațiile vor fi deficitare, iar în restul țării, regimul pluviometric va fi în limite normale.

Vremea în perioada 7 – 14 octombrie 2024

Pentru această săptămână, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, iar cantitățile de precipitații vor fi apropiate de media normală în toate regiunile.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident într-o localitate din Argeș! Trafic îngreunat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole