Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

de | 18.10.2024 09:33 | Național, Lifestyle

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru perioada 21 octombrie – 18 noiembrie 2024. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă la sfârşitul lunii octombrie şi începutul lunii noiembrie, după care se vor apropia de valorile specifice perioadei.

Potrivit ANM, săptămâna 21-28 octombrie aduce temperaturi ușor mai scăzute decât ne-am obișnuit pentru această perioadă în întreaga țară. Vremea va fi destul de uscată, cu puține ploi, așa că ar fi bine să ne bucurăm de zilele rămase din toamnă, deși se va simți un aer mai rece, mai ales dimineața și seara.

În săptămâna 28 octombrie – 4 noiembrie, temperaturile vor continua să scadă, în special în zonele montane. În sud și est, s-ar putea să avem parte de mai multe ploi, dar în nord-vest va fi mai secetos. Pregătiți umbrelele, dar nu va fi nevoie de ele peste tot.

Pentru perioada 4-11 noiembrie, vremea se va stabiliza, cu temperaturi mai normale pentru luna noiembrie. Ploile vor fi moderate, fără excese, oferind un echilibru între zilele mai umede și cele uscate.

În săptămâna 11-18 noiembrie, vom avea o mică surpriză: temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât de obicei, iar precipitațiile vor fi moderate, fără să ne afecteze prea mult planurile zilnice. O toamnă destul de liniștită, cu o trecere ușoară spre iarnă.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cazurile de infecții cu Virusul West Nile, în creștere

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie