Programul Muzeului Golești de Rusalii

de | 20.06.2024 10:01 | Județean, Lifestyle

Reprezentanții Muzeului Golești anunță că luni, 24 iunie, este închis. Cu toate astea, dacă vreți să mergeți loa Golești în acest weekend este important de știut că duminică este deschis până la ora 18:00.

Rusaliile, cunoscute și drept Pogorârea Sfântului Duh, Coborârea Sfântului Spirit sau Cincizecimea, reprezintă un praznic creștin, sărbătorit în a cincizecea zi de după Paști, care este întotdeauna o zi de duminică. De Rusalii este comemorată coborârea Sfântului Duh asupra ucenicilor lui Iisus din Nazaret. De Rusalii, Duhul Sfânt este dăruit Biserici, în ansamblu, și fiecărui creștin, în parte. Pogorârea Sfântului Duh însemnă, în fapt, revărsarea iubirii divine asupra noastră. ”Cu această ocazie, Muzeul Golești vă dorește zile senine, în care iubirea și bucuria dăruirii ei să vă lumineze viața.

Programul Muzeului Golești: duminică, 23 iunie 2024, deschis: 9.00-18.00 și luni, 24 iunie 2024, închis”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Muzeul Golesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sfârșit tragic pentru un român în Italia: A vrut să ajute o familie, dar a fost lovit în plin de un camion

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Italia | Muzeul Golești | Roman | Rusalii

Ultimele articole