Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Câți bani s-au decontat la Boteni pentru asfaltări

de | 13.01.2023 17:54 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Județean, Național, Rural

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 32.241.249,31 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 15 obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul instituției. Pe lista deconturilor se află și o investiție din Argeș.

Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere, extinderea unor rețele de apă potabilă și înființarea unui sistem de apă uzată, a precizat ministrul Cseke Attila. După cum este cunoscut, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

Cine face lucrările

Pentru proiectul de la Boteni, ”Modernizare prin asfaltare drumuri de interes local în comuna Boteni, județul Argeș”, potrivit listei publicate pe site-ul Ministerului Dezvoltării, s-a solicitat pentru decontare suma de 1.126.837,04 lei. Totodată, în ceea ce privește proiectul se arată că s-a realizat un progres de 5,84%. Proiectantul lucrării din Boteni este SC BUILDING DESIGN 2000 TOP SRL, iar executantul SC G&M ROAD BUILDING ENGINEERING SRL.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Pitești, peste 7 milioane de euro nerambursabili. Se construiesc locuințe pentru medici și se renovează blocuri!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării

Ultimele articole