Un nou proiect pentru tinerii care vor să protejeze natura

de | 15.08.2024 18:15 | Național, Politic

Un nou proiect pentru tinerii care vor să protejeze natura, transmite senatorul Dănuț Bica care precizează pe pagina sa de socializare faptul că Mircea Fechet, ministrul Mediului, a lansat programul național „Rangerii juniori”, destinat elevilor cu vârste între 8 și 18 ani. Cu un buget de 10 milioane de lei, inițiativa oferă tinerilor oportunitatea de a învăța despre conservarea naturii în 22 de arii protejate din țară.
Senatorul Dănuț Bica mai transmite faptul că începând de luni, 26 august, elevii se pot înscrie în program, unde vor participa la activități recreative desfășurate în aer liber și vor înțelege importanța protejării mediului înconjurător.
„Finanțăm activități în parcurile naționale, finanțăm cazarea copiilor, servicii de catering și activități în sine, iar în măsura în care programul se va dovedi unul de succes, în anii viitori ne propunem să fim și mai ambițioși, să alocăm un buget și mai mare și până la urmă să reușim și în România, replicând modelul din alte țări, ca această activitate, de ranger junior, să fie cât mai des întâlnită în rândul tinerilor”, a transmis Mircea Fechet, ministrul Mediului, citat de senatorul Dănuț Bica.
Foto: Facebook Bica Danut
Citiți, de asemenea, pe anchetainline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica | Mircea Fechet

Ultimele articole