Proiectul de extindere a reţelei de apă din Coşeşti se apropie de finalizare

de | 28.09.2024 13:45 | Administrație, Din ediția tipărită, Județean

La Coşeşti continuă amplul proiect cu finanțare guvernamentală privind modernizarea și extinderea alimentării cu apă a comunei. Lucrările cele mai recente vizează montarea echipamentelor care deservesc cele șase sisteme de pompare ce compun rețeaua.

Nicolae Pana Cosesti_1

Potrivit primarului Nicolae Pană, o parte din echipament me au sosit deja, unele au fost montate și se efectuează probe în rețea, în vreme ce altele sunt în curs de instalare.

Sperăm ca, la finele anului, să finalizăm această investiție” – a declarat încrezător edilul.

Pentru buna desfăşurare a proiectului, Consiliul Local Coşeşti a aprobat recent devizul general actualizat al obiectivului de investiţie „Reabilitarea, modernizarea şi extinderea sistemului de alimentare cu apă din comuna Coşeşti, judeţul Argeş”, în valoare totală de 12.016.225,37 lei (TVA inclus).

În privința investiţiei în rețeaua de canalizare, proiect finanțat din fonduri guvernamentale, s-au făcut şi aici paşi importanţi pentru ca şi acest proiect să prindă viaţă:

Am încărcat toate documentele solicitate de finanțator în platformă, așa că așteptăm să fim chemați la Ministerul Dezvoltării, pentru semnarea contractului de finanțare, după care va avea loc licitația privind stabilirea firmei care se va ocupa de lucrări”, a mai spus primarul Nicolae Pană.

Acesta a precizat că în această vară au continuat în forţă şi proiectele de modernizare a infrastructurii locale de drumuri, fiind aşternut covor asfaltic pe cele trei drumuri aflate în reabilitare: Valea Dealului (Leicești, cătunul Corbu), respectiv DC 232 Bugulani și Bugulani Deal+Vale (Petrești).

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vreme instabilă în următoarele zile! Cod galben și portocaliu de ploi torențiale

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Leicești | Ministerul Dezvoltării

Ultimele articole