PROINTERMED – Peste 30 de ani de excelență în producția de folie agricolă profesională, numărul 1 în România

de | 21.08.2024 10:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Cu peste 30 de ani de experiență, PROINTERMED® s-a impus ca unul dintre cei mai reprezentativi ambasadori ai județului Argeș pe piața producătorilor din România. Compania furnizează pe piețele naționale și internaționale folia agricolă profesională numărul 1 din România, sub brandul GLIA®. Alături de acesta, PROINTERMED® a creat și dezvoltat încă șase mărci de folie la nivel național, toate recunoscute drept lideri în domeniile lor de aplicare.

PROINTERMED

Folia GLIA® a fost produsă pentru prima dată în România de compania argeșeană în 1993, stabilind un nou standard de performanță în agricultură. Anual, GLIA® acoperă peste 15.000.000 mp de solarii în cele mai mari bazine legumicole din țară, precum Izbiceni, Matca, Balta Doamnei, Poiana Mare, Glodeanu Sărat, Băleni Sârbi, Târgu Frumos și Vidra. Fabricată din polietilenă de joasă densitate (LDPE), GLIA® este disponibilă în diverse sortimente, utilizând tehnologie germană și materii prime de la furnizori de renume mondial.

PROINTERMED

Alte branduri din portofoliul PROINTERMED® includ:

– *TATA MOȘU®*: Folie LDPE de uz general, apreciată pentru rezultatele sale excelente.
– *SERA®*: Folie LDPE pentru uz general, importată din Europa, care contribuie la obținerea unor recolte bogate.
– *BAUFOLIE™*: Folie din polietilenă reciclată, destinată construcțiilor, utilizată pentru acoperirea suprafețelor de beton, sub pavaje sau pentru protecția suprafețelor în timpul lucrărilor de amenajare.
– *EUROPACK™*: Gama de ambalaje industriale de înaltă rezistență, disponibile în diverse dimensiuni și forme.
– *PROTECHTOR™*: Folie de înaltă rezistență, folosită pentru ambalare, depozitare și manipulare sigură.
– *VEPLA®*: Gama de saci menajeri rezistenți, impermeabili și igienici, ideali pentru utilizare în bucătărie, baie, birou sau grădină.

PROINTERMED

PROINTERMED® se remarcă prin experiență și dedicare, dezvoltând produse la cele mai înalte standarde de calitate, comparabile cu cele ale marilor companii europene. Cu sediul în Smeura, compania investește continuu în cercetare și dezvoltare, având două brevete de invenție și șapte branduri puternice în portofoliu.

PROINTERMED

PROINTERMED® produce cea mai diversificată gamă de folii din România, de la folii profesionale pentru agricultură, huse și saci pentru uz industrial și casnic, la folii reciclate pentru construcții și uz general, și saci menajeri personalizați.

Compania dispune de echipamente de ultimă generație, achiziționate din Germania, Italia, Danemarca și SUA. Cu o capacitate de producție de 12.000 de tone pe an și un flux de activitate continuu, asigurat de o echipă de 180 de angajați, PROINTERMED® rămâne devotată responsabilității față de mediu. În 2013, a fost înființată Divizia de Reciclare, care produce anual 5.500 de tone de materiale reciclate.

PROINTERMED

PROINTERMED® este un jucător de top pe piața prelucrării maselor plastice din România și pe piața internațională, exportând în 10 țări europene.

Printre partenerii naționali se numără companii precum: Arabesque, Hornbach, Praktiker, Brico Depot, Ambient și Leroy Merlin.

 

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

NEW DESIGN COMPOSITE – lider în inovație și calitate în industria producției din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Danemarca | Germania | Italia | Smeura

Ultimele articole