Proprietarul unui magazin le-a făcut singur trecere de pietoni clienților săi!

de | 06.04.2023 10:23 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat din Costineşti le-a făcut, de unul singur, trecere de pietoni clienților săi, pentru ca aceștia să intre direct în magazin.

Potrivit Antena 3 CNN, el face acest lucru anual, pe o stradă din staţiune.

Bărbatul s-a gândit, cu scopul de a aduce cât mai mulți clienți în magazinul lui, să îi direcţioneze pe turiști cu ajutorul marcajelor rutiere.

Astfel, el face asta la început de fiecare sezon estival, chiar dacă, în mod legal, în zona respectivă nu a existat niciodată o trecere de pietoni.

Ceea ce l-a dat de gol a fost chiar o cameră de supraveghere montată la intersecţia străzilor Gheorghe Alexianu şi Tineretului, locul unde acesta are deschis un magazin. Imagini cu bărbatul care a desenat un nou marcaj rutier în Costineşti au apărut pe YouTube.

Aceste imagini au fost surprinse anul trecut, înainte de începutul sezonului estival.

Conform presei locale, reprezentanţii IPJ Constanţa nu ar fi fost sesizaţi cu privire la trecerea de pietoni inventată, precizează sursa citată.

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Avertizare ANM! COD GALBEN de ninsori și viscol în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole