Primul matinal din Radio Aventura 2024. Morar și Buzdugan vin în Piața Primăriei Pitești

de | 16.06.2024 22:17 | Pitești, Importante, Lifestyle

Mâine de la ora 7:00, Morar, Buzdugan, Emma și Tea dau întâlnire piteștenilor în Piața Primăriei, la primul matinal din Radio Aventura 2024.

A patra ediție de Radio Aventura a început, iar în perioada 16 – 28 iunie, Morning ZU are o nouă casă: Autorulota ZU. Călătoria care străbate România, în mii de km începe astfel cu prima oprire la Pitești. Toate momentele pot fi urmărite LIVE 24/24 pe radiozu.ro/radioaventura. După Pitești, de la ora 16:00, Radio Aventura staționează în Piața Sfatului din Brașov pentru a urmări primul meci al României de la EURO 2024.

”Mâine, 17 iunie, de la ora 7:00, Morar, Buzdugan, Emma și Tea îți dau întâlnire în Piața Primăriei Pitești, la primul matinal din #RadioAventura. Pitești, pregătește-te să ne întâlnești!

Ne bucurăm că faci parte din cea mai tare aventură din vara asta și că ne urmărești LIVE pe platformele ZU! #RadioAventura2024”, a u transmis cei de la Radio ZU pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Radio ZU.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bacalaureat 2024. De mâine încep probele de evaluare a competențelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Piața Primăriei Pitești | Pitești

Ultimele articole