Radu Perianu anunță seniorii argeșeni că o echipă de juriști va analiza cazurile de recalculare a pensiilor

de | 05.09.2024 12:39 | Județean, Politic

Liberalii argeșeni au anunțat că se pun la dispoziția pensionarilor din județul nostru care se simt nedreptățiți de recalculările din noua lege a pensiilor. Mai precis, un grup de juriști din PNL Argeș, condus de fostul prefect Radu Perianu, vor asigura consiliere juridică pentru seniorii argeșeni în problema pensiilor.

PNL Argeș înființează această linie de asistență juridică pentru sprijinul pensionarilor care au nevoie de suport juridic penru a combate nedreptățile cauzate de recalcularea pensiilor.

Astfel, în  cadrul conferinței de presă susținută astăzi, liberalul Mihai Coteț a punctat: ”Conform datelor Casei Județene de Pensii Argeș în 2024 sunt 145.040 de pensionari. Suntem în top cinci județene din România, ca număr de pensionari. Deși avem cei mai mulți serniori aici, în Argeș, chiar în județul ministrului Muncii Simona Bucura-Oprescu, suntem județul în care avem cei mai mulți pensionari dezavantajați și nedreptatiți de recalcularea pensiei. De ce? Motivul este simplu: avem o lege care nu ține cont de grupele de muncă și tocmai cei care au dus greul în România pentru a construi viitorul nostru, astăzi sunt lăsați singuri pradă inflației cu pensii înghețate.” În consecință, Mihai Coteț anunță că: ”Vom fi alături de acești oameni printr-un program de asistență prin care vom sprijini pensionarii cu consiliere juridică de la cei mai buni juriști ai PNL. Un grup de juriști conduși de fostul prefect Radu Perianu, de profesie jurist, va pune umărul în a ajuta această categorie defavorizată de pensionari din județul Argeș.”

”Mi-am pus la dispoziție numărul de telefon”

De cealaltă parte, Radu Perianu a explicat că ”există o categorie foarte numeroasă de pensionari care este total nemulțumită de modul în care apariția noii legi îi tratează. (…) De aceea am organizat o echipă de juriști care vor analiza punctual cazurile de recalculare a pensiilor și în situația în care se constată ca cineva a fost nedreptățit va fi ajutat să repare această situație. Mi-am pus la dispoziție numărul de telefon pentru a fi în contact direct cu cetățenii care au nevoie de o mână de ajutor în rezolvarea situațiilor cu pensile”.

Sursă foto: screenshot FB PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț: ”Acest ultim bastion al mediocrității o să cadă și în sudul României, sunt convins de acest lucru”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Radu Perianu | Simona Bucura-Oprescu