Radu Perianu, candidatul PNL la Consiliul Județean: Argeșul trebuie să fie capitală regională!

de | 31.05.2024 16:12 | Județean, Politic

Radu Perianu, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș explică că România are nevoie de reformă bugetară și regionalizare teritorială, iar ”județul nostru trebuie să fie capitala viitoarei regiuni!”. Și precum susține Radu Perianu, ”totul va depinde de puterea economică a județului, de un management performant în administrație”.

”Județul Argeș trebuie să fie capitală regională! Dacă nu vreți ca Argeșul să fie în continuare în urma altor județe, ieșiți la vot pe 9 iunie. Și votați echipa PNL pentru implementarea #PiteștiTechCity.

România are nevoie de reformă bugetară și regionalizare teritorială. Și nu avem voie să permitem ca Argeșul să devină doar o parte a regiunii și nu centrul! Județul nostru trebuie să fie capitala viitoarei regiuni!

Totul va depinde de puterea economică a județului, de un management performant în administrație, iar PNL are singura soluție reală, durabilă, responsabilă: #PitestiTechCity.

Infrastructura, spitalele, locurile de muncă- toate vor conta atunci când în România va începe procesul de regionalizare, iar dacă nu le avem, ce credeți că se va întâmpla? Vom fi, pur și simplu, absorbiți de alte județe puternice. Este evident că la capitolul drumuri, dacă mâine ar fi alese capitalele regionale, pierdem! Din cauza indiferenței actualilor șefi ai Consiliului Județean Argeș, cele mai multe drumuri județene sunt praf. Tot la fel de clar este faptul că sistemul de sănătate lasă mult de dorit. Iar de investiții, nu mai vorbesc!

Nu putem lăsa să se întâmple acest lucru! Dacă nu vreți ca Argeșul să fie în continuare în urma altor județe, ieșiți la vot pe 9 iunie. Și votați echipa PNL!

Avem nevoie de cele 10 parcuri industriale, de poduri peste Argeș, de spitale și servicii medicale de calitate și de drumuri pentru a fi capitală regională. Iar toate acestea vor fi posibile doar prin #PitestiTechCity. Avem nevoie de dezvoltare și de calea dreaptă pentru Argeș, ca să fim în topul clasamentului economic, nu la final.”, subliniază Radu Perianu, candidatul PNL la CJ Argeș.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ana-Maria Pănescu: ”Soluții la problemele cetățenilor se găsesc. Trebuie doar să vrei să faci bine!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole