Ramada Pitești sărbătorește azi 13 ani de când a deschis larg ușa serviciilor de calitate

de | 11.09.2024 13:30 | Pitești, Lifestyle

În urmă cu 13 ani își deschidea ușile una dintre cele mai puternice și consolidate afaceri din județul nostru și din sectorul HoReCa, Hotel Ramada Pitești.

Ramada Pitești
Azi, la ceas aniversar reprezentanții Ramada Pitești au transmis un mesaj tuturor celor care au călcat pragul hotelului, tuturor celor care au fost cazați, care au participat la conferințe sau și-au sărbătorit evenimentele importante din viață.
La Mulți Ani, Ramada Pitești!”
Astăzi, 11 septembrie, Hotel Ramada Pitești sărbătorește 13 ani de când a deschis larg ușa serviciilor de calitate către toți cei care au calcat pragul hotelului nostru și nu numai.
Fie că a fost vorba de cel mai bun sejur, cel mai important eveniment din viața dumneavoastră, o conferință la cele mai înalte standarde sau o simplă vizită în cadrul restaurantului, noi am făcut tot posibilul ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență minunată.
Pe această cale dorim sa vă mulțumim pentru încrederea acordată, vom continua în aceeași notă, în care dumneavoastră sunteți pe primul loc încă din momentul în care pășiți în cadrul hotelului și va asigurăm că vom face ca serviciile noastre sa fie în continuare la cel mai înalt nivel.
Totodată dorim sa mulțumim întreg staffului pentru devotament, loialitate și faptul că în fiecare moment munca lor este prețuită de toți cei care aleg serviciile Ramada Pitești”, au transmis reprezentanții Ramada pe pagina de Facebook. 

Denisa Dumitru, managerul Ramada Pitești a luptat pentru visul său cu toată determinarea din lume, a consolidat unul dintre cele mai puternice hoteluri din lanțul Ramada din România și a reușit să devină un model de bună practică în tabloul generației sale de oameni de afaceri, de femei de succes, de tineri care au știut ce vor să facă în viață.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Denisa Dumitru, antreprenor: Învingătorii nu renunță niciodată, iar cei care renunță nu vor fi niciodată învingători!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Denisa Dumitru | HoReCa | Pitești | Ramada

Ultimele articole