”Rață” a fost adus în țară. ”Are o condamnare de 5 ani și 4 luni de închisoare pentru proxenetism și spălare de bani”

de | 21.08.2024 11:51 | Eveniment, Județean

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, anunță că un alt fugar a fost adus aseară în țară – Florin Oprea, zis Rață. Tânărul câmpulungean are o condamnare de 5 ani și 4 luni de închisoare pentru proxenetism și spălare de bani.

I-au fost confiscați peste 860.000 lei, obținuți din activitățile ilegale.

”Rață este porecla lui Florin Oprea, un proxenet pe care l-am adus aseară în țară din Marea Britanie. Și o să stea următorii ani într-un penitenciar din România. El are o condamnare de 5 ani și 4 luni închisoare pentru proxenetism și spălare de bani. I-au fost confiscați peste 860.000 lei, obținuți din activități ilegale și o parte din această sumă o să ajungă la victimele infracțiunilor. Noi la Ministerul Justiției avem încă 299 de vauchere în cuantum fiecare de maxim 18.500 lei pentru aceste victime ale infracțiunilor. De accea, cred că este foarte important să vorbim despre recuperarea prejudiciului, la fel de mult ca despre pedepsirea infractorului”, a transmis ministrul Alina Gorghiu într-un mesaj video publicat pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

E oficial! Lista PNL Argeș pentru Parlamentare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Florin Oprea | Marea Britanie | Ministrul Justiției

Ultimele articole